Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2010 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [L. Brulc] |
UDK: | 543.92:544.165:664.3 |
COBISS: | 3807864 |
Št. ogledov: | 314 |
Št. prenosov: | 63 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Impact of vegetable oil on fat thickness on oral surface |
Sekundarne ključne besede: | sensory analysis;analytical methods;physico-chemical properties of oil;vegetable oil;oil viscosity;density of oil;fluorescence methods;fat tickness;fat thickness on the oral cavity;tongue; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XV, 71 f., [8] f. pril. |
ID: | 12021359 |