diplomsko delo, univerzitetni študij
Lučka Brulc (Avtor), Nataša Šegatin (Recenzent), Peter Raspor (Mentor), Nataša Poklar Ulrih (Komentor)

Povzetek

Vpliv rastlinskih olj na debelino maščobnega sloja na ustnih površinah

Ključne besede

senzorične lastnosti;analizne metode;fizikalno-kemijske lastnosti;rastlinska olja;viskoznost olj;gostota olj;fluorescenčne metode;maščobni sloj;debelina maščobnega sloja na ustnih površinah;jezik;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [L. Brulc]
UDK: 543.92:544.165:664.3
COBISS: 3807864 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 314
Št. prenosov: 63
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Impact of vegetable oil on fat thickness on oral surface
Sekundarne ključne besede: sensory analysis;analytical methods;physico-chemical properties of oil;vegetable oil;oil viscosity;density of oil;fluorescence methods;fat tickness;fat thickness on the oral cavity;tongue;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XV, 71 f., [8] f. pril.
ID: 12021359