case study on water content vs. water activity in honey
Milica Kač (Avtor)

Povzetek

Official vs. advanced physico-chemical analytical methods in food science

Ključne besede

honeys;Slovenian honeys;water activity;water content;analytical methods;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo
UDK: 638.162:543.613.2
COBISS: 4349816 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0350-0756
Matična publikacija: Hmeljarski bilten
Št. ogledov: 1071
Št. prenosov: 225
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarni naslov: Uradne ali moderne fizikalno kemijske analizne metode v živilstvu
Sekundarne ključne besede: med;slovenski med;vsebnost vode;aktivnost vode;analizne metode;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 90-98
Zvezek: 20
Čas izdaje: 2013
ID: 9092502
Priporočena dela:
, case study on water content vs. water activity in honey
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij