| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2013 |
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo |
| UDK: | 638.162:543.613.2 |
| COBISS: |
4349816
|
| ISSN: | 0350-0756 |
| Matična publikacija: | Hmeljarski bilten |
| Št. ogledov: | 1071 |
| Št. prenosov: | 225 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Uradne ali moderne fizikalno kemijske analizne metode v živilstvu |
| Sekundarne ključne besede: | med;slovenski med;vsebnost vode;aktivnost vode;analizne metode; |
| URN: | URN:NBN:SI |
| Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
| Strani: | str. 90-98 |
| Zvezek: | 20 |
| Čas izdaje: | 2013 |
| ID: | 9092502 |