Vid Veble (Avtor), Mojmir Wondra (Avtor), Milica Kač (Avtor)

Povzetek

Vpliv klonov in maceracije na nekatere fizikalno-kemijske parametre belih vin sauvignon

Ključne besede

vina;bela vina;sauvignon;kloni;kakovost vina;maceracija;fizikalno-kemijske lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo
UDK: 663.221:663.251/.253:543.2/.9
COBISS: 4349560 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0350-0756
Matična publikacija: Hmeljarski bilten
Št. ogledov: 1054
Št. prenosov: 217
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Influence of clones and maceration process on some physico-chemical parameters of Sauvignon white wines
Sekundarne ključne besede: wines;white wines;Sauvignon blanc;clones;wine quality;maceration;physicochemical properties;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 99-116
Zvezek: 20
Čas izdaje: 2013
ID: 9096586