Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2013 |
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo |
UDK: | 663.221:663.251/.253:543.2/.9 |
COBISS: | 4349560 |
ISSN: | 0350-0756 |
Matična publikacija: | Hmeljarski bilten |
Št. ogledov: | 1054 |
Št. prenosov: | 217 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Influence of clones and maceration process on some physico-chemical parameters of Sauvignon white wines |
Sekundarne ključne besede: | wines;white wines;Sauvignon blanc;clones;wine quality;maceration;physicochemical properties; |
URN: | URN:NBN:SI |
Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
Strani: | str. 99-116 |
Zvezek: | 20 |
Čas izdaje: | 2013 |
ID: | 9096586 |