| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2005 | 
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | Biotehniška fakulteta | 
| UDK: | 663.256/.257 | 
| COBISS: | 
                
                    3117944
                     
                
             | 
        
| ISSN: | 1581-9175 | 
| Matična publikacija: | Acta agriculturae Slovenica | 
| Št. ogledov: | 978 | 
| Št. prenosov: | 173 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: | 
                 | 
        
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Acidity adjustment of white and red wines by chemical deacidification | 
| Sekundarne ključne besede: | musts;wines;acidity;pH;chemical deacidification;stability of wine;physico-chemical properties; | 
| URN: | URN:NBN:SI | 
| Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano | 
| Strani: | str. 227-237 | 
| Letnik: | ǂLet. ǂ85 | 
| Zvezek: | ǂšt. ǂ2 | 
| Čas izdaje: | 2005 | 
| ID: | 1742421 |