Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2005 |
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | Biotehniška fakulteta |
UDK: | 663.256/.257 |
COBISS: | 3117944 |
ISSN: | 1581-9175 |
Matična publikacija: | Acta agriculturae Slovenica |
Št. ogledov: | 978 |
Št. prenosov: | 173 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Acidity adjustment of white and red wines by chemical deacidification |
Sekundarne ključne besede: | musts;wines;acidity;pH;chemical deacidification;stability of wine;physico-chemical properties; |
URN: | URN:NBN:SI |
Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
Strani: | str. 227-237 |
Letnik: | ǂLet. ǂ85 |
Zvezek: | ǂšt. ǂ2 |
Čas izdaje: | 2005 |
ID: | 1742421 |