Povzetek

Uravnavanje kislosti belih in rdečih vin s kemijskim razkisom

Ključne besede

mošt;vino;kislost;pH;kemijski razkis;stabilnost vina;fizikalno-kemijske lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta
UDK: 663.256/.257
COBISS: 3117944 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1581-9175
Matična publikacija: Acta agriculturae Slovenica
Št. ogledov: 978
Št. prenosov: 173
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Acidity adjustment of white and red wines by chemical deacidification
Sekundarne ključne besede: musts;wines;acidity;pH;chemical deacidification;stability of wine;physico-chemical properties;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 227-237
Letnik: ǂLet. ǂ85
Zvezek: ǂšt. ǂ2
Čas izdaje: 2005
ID: 1742421