ǂa ǂsensory and chemical investigation
Rocco Longo (Avtor), John W. Blackman (Avtor), Guillaume Antalick (Avtor), Peter J. Torley (Avtor), S. Y. Rogiers (Avtor), Leigh Schmidtke (Avtor)

Povzetek

Harvesting and blending options for lower alcohol wines: a sensory and chemical investigation

Ključne besede

PLS regression;early harvest;herbaceous;reduced-alcohol;sensory descriptive analysis;volatiles;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UNG - Univerza v Novi Gorici
UDK: 634.8+663.2
COBISS: 4891643 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0022-5142
Št. ogledov: 3395
Št. prenosov: 0
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

URN: URN:SI:UNG
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 33-42
Letnik: ǂVol. ǂ98
Zvezek: ǂiss. ǂ1
Čas izdaje: Jan. 2018
DOI: 10.1002/jsfa.8434
ID: 10861014
Priporočena dela:
, ǂa ǂsensory and chemical investigation
, effects on wine volatile and sensory profiles
, comparison of harvest timing versus technological approaches