| Jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2018 | 
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek | 
| Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici | 
| UDK: | 663 | 
| COBISS: | 
                
                    5133307
                     
                
             | 
        
| ISSN: | 0308-8146 | 
| Matična publikacija: | Food chemistry | 
| Št. ogledov: | 3538 | 
| Št. prenosov: | 0 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: | 
                 | 
        
| URN: | URN:SI:UNG | 
|---|---|
| Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano | 
| Strani: | str. 196-206 | 
| Zvezek: | ǂVol. ǂ259 | 
| Čas izdaje: | 2018 | 
| DOI: | 10.1016/j.foodchem.2018.03.118 | 
| ID: | 10921263 |