Povzetek

Chemical and sensory study on the evolution of aromatic and nonaromatic compounds during the progressive oxidative storage of a Sauvignon blanc wine

Ključne besede

Sauvignon blanc;oxygen;wine aroma;sensory perception;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UNG - Univerza v Novi Gorici
UDK: 634.8+663.2
COBISS: 4595707 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0021-8561
Št. ogledov: 4347
Št. prenosov: 0
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

URN: URN:SI:UNG
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 7979-7993
Letnik: ǂVol. ǂ64
Zvezek: ǂno. ǂ42
Čas izdaje: 2016
DOI: 10.1021/acs.jafc.6b02174
ID: 9234948