effects on wine volatile and sensory profiles
Rocco Longo (Avtor), John W. Blackman (Avtor), Guillaume Antalick (Avtor), Peter J. Torley (Avtor), S. Y. Rogiers (Avtor), Leigh Schmidtke (Avtor)

Povzetek

A comparative study of partial dealcoholisation versus early harvest: Effects on wine volatile and sensory profiles

Ključne besede

wine;specific weights analysis;dealcoholisation;early harvest;evaporative perstraction;lower alcohol wine;reverse osmosis;sensory descriptive analysis;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UNG - Univerza v Novi Gorici
UDK: 663
COBISS: 5223163 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0308-8146
Matična publikacija: Food chemistry
Št. ogledov: 2776
Št. prenosov: 0
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

URN: URN:SI:UNG
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 21-29
Zvezek: ǂVol. ǂ261
Čas izdaje: 2018
DOI: 10.1016/j.foodchem.2018.04.013
ID: 10960259
Priporočena dela:
, effects on wine volatile and sensory profiles
, comparison of harvest timing versus technological approaches
, ǂa ǂsensory and chemical investigation