| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2020 |
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
| Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije |
| UDK: | 664.92:636.4 |
| COBISS: |
5903464
|
| ISSN: | 0309-1740 |
| Št. ogledov: | 1432 |
| Št. prenosov: | 468 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarne ključne besede: | prašiči;meso prašičev;soljenje mesa;sušen pršut;zmanjašanje soljenja;tekstura mesa; |
|---|---|
| Konec prepovedi (OpenAIRE): | 2020-11-01 |
| Komentar vira: | Soavtorji: Martin Škrlep, Maja Prevolnik Povše, Nina Batorek Lukač, Danijel Karolyi, Matjaž Červek, Marjeta Čandek Potokar; |
| Strani: | str. 1-6 |
| Letnik: | ǂVol. ǂ161 |
| Zvezek: | ǂart. no. ǂ107990 |
| Čas izdaje: | Mar. 2020 |
| DOI: | 10.1016/j.meatsci.2019.107990 |
| ID: | 11578903 |