a pilot study focusing on the effect of ham weight and salting

Povzetek

Ni podatka o povzetku

Ključne besede

ham weight;reduced salt;dry-cured ham quality;sensory analysis;check all that apply;CATA;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
UDK: 637
COBISS: 215759875 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 2304-8158
Št. ogledov: 34
Št. prenosov: 14
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Komentar vira: Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 20. 11. 2024;
Strani: str. 1-11
Letnik: ǂVol. ǂ13
Zvezek: ǂiss. ǂ22, [article no.] 3620
Čas izdaje: 2024
DOI: 10.3390/foods13223620
ID: 25403660
Priporočena dela:
, a pilot study focusing on the effect of ham weight and salting
, poročilo za Javni sklad Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendiranje - pogodba 11013-5/2012 (=Report for the Slovene human resources development and scholarship fund - contract 11013-5/2012
, diplomsko delo, univerzitetni študij