diplomsko delo
Breda Friškovec (Avtor), Janez Hribar (Mentor)

Povzetek

Kakovost jabolčnika slovenskih pridelovalcev

Ključne besede

jabolčnik;jabolčno vino;predelava;enološka sredstva;nega jabolčnika;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [samozal.] B. Friškovec
UDK: 663.3:634.11(043.2)
COBISS: 4848761 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 417
Št. prenosov: 107
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Quality of apple wine from Slovenian producers
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Biotehniška fakulteta, Oddelek za agronomijo, Ljubljana
Strani: XI, 69 f.
ID: 11605421
Priporočena dela:
, študijsko gradivo teoretičnih laboratorijskih vaj za študente pri predmetu Tehnologije predelave sadja, vrtnin, poljščin in grozdja