Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [J. Jurhar Grabnar] |
UDK: | 634.45:631.526.32:664.854(043)=163.6 |
COBISS: | 870263 |
Št. ogledov: | 419 |
Št. prenosov: | 136 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Composition of selected primary and secondary metabolites in different cultivars of persimmon (Diospyros kaki Thunb.) and changes during maturation and drying process |
Sekundarne ključne besede: | fruit growing;persimmon;Diospyros kaki;dried fruits;primary metabolites;secundary metabolites;chemical structure;maturation;drying; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. Ljubljana, Biotehniška fak. |
Strani: | XIII, 76, [1] f. |
ID: | 11605446 |