diplomsko delo
Grega Juhant (Avtor), Irena Rogelj (Recenzent), Bogdan Perko (Mentor)

Povzetek

Opis postopka izdelave sira Mohant - sir z geografskim poreklom

Ključne besede

mlečni izdelki;siri;Mohant;tehnologija;geografsko poreklo;Slovenija;diplomske naloge;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [G. Juhant]
UDK: 637.3(043.2)
COBISS: 2441864 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 263
Št. prenosov: 55
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Production process of Mohant cheese - cheese of geographical origin
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za zootehniko
Strani: XII, 53 f., [9] f. prilog
ID: 12336002