diplomsko delo
Teja Podoreh (Avtor), Irena Rogelj (Recenzent), Bogdan Perko (Mentor), Andreja Čanžek Majhenič (Komentor)

Povzetek

Izvajanje tehnološkega postopka izdelave Tolminca, sira z geografskim poreklom

Ključne besede

mlečni izdelki;siri;Tolminc;tehnologija;geografsko poreklo;Slovenija;diplomske naloge;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [T. Podoreh]
UDK: 637.3(043.2)
COBISS: 2477704 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 192
Št. prenosov: 41
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Execution of technological process in making Tolminc, cheese with geographical designation of origin
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za zootehniko
Strani: XI, 50 f., [10] f. prilog
ID: 12341731