diplomsko delo
Urška Preša (Avtor), Bogdan Perko (Recenzent), Andreja Čanžek Majhenič (Mentor)

Povzetek

Tehnologija izdelave kuhanega sira

Ključne besede

mlečni izdelki;kuhani siri;tehnologija;Slovenija;diplomske naloge;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [U. Preša]
UDK: 637.3(043.2)=163.6
COBISS: 3008648 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 275
Št. prenosov: 49
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Technology of cooked cheese production
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Odd. za zootehniko
Strani: X, 38 f.
ID: 12341753