diplomsko delo
Urša Runtič (Avtor), Bogdan Perko (Recenzent), Andreja Čanžek Majhenič (Mentor)

Povzetek

Obstojnost vakuumsko pakirnega kuhanega sira

Ključne besede

mlečni izdelki;siri;kuhani siri;obstojnost;pakiranje;vakuumsko pakiranje;Slovenija;diplomske naloge;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [U. Runtič]
UDK: 637.3(043.2)=163.6
COBISS: 3219336 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 235
Št. prenosov: 43
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Stability of vacuum-packed cooked cheese
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Odd. za zootehniko
Strani: IX, 32 f.
ID: 12341771
Priporočena dela:
, diplomsko delo
, diplomsko delo, univerzitetni študij