health impacts and food authentication

Povzetek

Ni podatka o povzetku

Ključne besede

phenolic compound;food authentication technique;health impacts;Punica granatum L.;Ziziphus jujuba Mill.;Arbutus unedo L.;Celtis australis L.;Ficus carica L.;Cynara cardunculus var. Scolymus L.;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija: UP - Univerza na Primorskem
UDK: 54
COBISS: 24816899 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1420-3049
Št. ogledov: 1412
Št. prenosov: 23
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Strani: str. 1-15
Letnik: ǂVol. ǂ25
Zvezek: ǂiss. ǂ16
Čas izdaje: 2020
DOI: 10.3390/molecules25163645
ID: 15493629