Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2006 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
UDK: | 664.002.3:664.2:544.7 |
COBISS: |
3191160
![]() |
Št. ogledov: | 1429 |
Št. prenosov: | 286 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Influence of starch gel on releasing commercial strawberry aroma |
Sekundarne ključne besede: | colloids;gelling agents;starch;starch gels;hydrocolloids;retention of strawberry aroma; |
URN: | |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Strani: | IX, 52 f. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;starch;amylaceous materials;škrob;škrobni materiali;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;physical chemistry;fizikalna kemija;chemistry of surface phenomena and colloids;kemija površinskih pojavov in koloidov; |
ID: | 23345 |