diplomsko delo, univerzitetni študij
Lidija Domjan (Avtor), Lea Demšar (Recenzent), Rajko Vidrih (Mentor)

Povzetek

Vpliv škrobnega gela na sproščanje komercialne jagodne arome

Ključne besede

koloidi;želirna sredstva;škrob;škrobni geli;hidrokoloidi;zadrževanje jagodne arome;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [BF, Oddelek za živilstvo]
UDK: 664.002.3:664.2:544.7
COBISS: 3191160 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1429
Št. prenosov: 286
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Influence of starch gel on releasing commercial strawberry aroma
Sekundarne ključne besede: colloids;gelling agents;starch;starch gels;hydrocolloids;retention of strawberry aroma;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: IX, 52 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;starch;amylaceous materials;škrob;škrobni materiali;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;physical chemistry;fizikalna kemija;chemistry of surface phenomena and colloids;kemija površinskih pojavov in koloidov;
ID: 23345
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo univerzitetnega študijskega programa
, diplomsko delo, univerzitetni študij