diplomsko delo, univerzitetni študij
Tomaž Pušnik (Avtor), Lea Demšar (Recenzent), Rajko Vidrih (Mentor)

Povzetek

Razgradni produkti oksidacije pri skladiščenju mletih orehov

Ključne besede

mleti orehi;skladiščenje mletih orehov;sorte orehov;tvorba hidroperoksidov;razgradnja hidroperoksidov;oksidacija maščobnih kislin;maščobnokislinska sestava;razgradni produkti oksidacije maščob;žarkost orehov;kontrolirana atmosfera;zrak-dnevna svetloba;zrak-tema;dušik-dnevna svetloba;kisik-dnevna svetloba;kisik-tema;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [T. Pušnik]
UDK: 634.51:543.635.3:664.8.03
COBISS: 3385720 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1252
Št. prenosov: 338
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Decomposition products of oxidation during storage of ground walnuts
Sekundarne ključne besede: ground walnuts;ground walnuts storage;sort of walnuts;hidroperoxide formation;hidroperoxide decomposition;oxidation of fatty acid;fatty acid composition;decomposition products of lipids oxidation;rancidity of walnuts;supervisied atmosphere;air-daylight;air-dark;nitrogen-daylight;oxygen-daylight;oxygen-dark;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XI, 62 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;fruit growing;hortikultura na splošno;nuts;lupinasto sadje;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;
ID: 23400