| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2012 | 
| Izvor: | Ljubljana | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [T. Štrukelj] | 
| UDK: | 664.8.035:635.34:547.9:577.16 | 
| COBISS: | 
                
                    4097656
                     
                
             | 
        
| Št. ogledov: | 1026 | 
| Št. prenosov: | 311 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: | 
                 | 
        
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Changes in content of glucosinolates and some antioxidants in shredded cabbage | 
| Sekundarne ključne besede: | cabbage;shredded cabbage;storage of cabbage;respiration;controlled atmosphere;glucosinolates;L-ascorbic acid;vitamin C;glutathione;antioxidants; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | XII, 62 f., [14] f. pril. | 
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;garden plants;gardening;vrtne rastline;vrtnarstvo;plants with edible stalks;leaves or flowers;rastline z užitnimi stebli;listi ali cvetovi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;organic chemistry;organska kemija;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;material bases of life;biochemistry;molecular biology;biophysics;biokemija;molekularna biologija;biofizika; | 
| ID: | 23648 |