Povzetek

Frost decreases content of sugars, ascorbic acid and some quercetin glycosides but stimulates selected carotenes in Rosa canina hips

Ključne besede

šipek;rosa canina;kemična sestava;fenoli;fenolne spojine;karoteni;pozeba;primarni metaboliti;sekundarni metaboliti;zorenje;roose hips;phenolics;carotenes;frost damage;phenolic compounds;ripening;primary metabolites;secondary metabolites;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 634.1
COBISS: 8110969 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0176-1617
Matična publikacija: Journal of Plant Physiology
Št. ogledov: 1059
Št. prenosov: 473
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Neznan jezik
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 55-63
Zvezek: ǂVol. ǂ178
Čas izdaje: 2015
DOI: 10.1016/j.jplph.2015.01.014
ID: 9142529