ǂan ǂintegrative model based on marketing (7P) approach

Povzetek

Ensuring restaurant quality and guests' loyalty

Ključne besede

F&B management;loyalty;marketing mix;restaurant quality;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UP FM - Fakulteta za management
UDK: 005.336.3
COBISS: 1538177476 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1478-3363
Št. ogledov: 3260
Št. prenosov: 149
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Neznan jezik
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 1509-1525
Letnik: ǂno. ǂ13-14
Zvezek: ǂVol. ǂ28
Čas izdaje: 2017
DOI: 10.1080/14783363.2016.1150172
ID: 9160243
Priporočena dela:
, ǂan ǂintegrative model based on marketing (7P) approach
, ǂthe ǂmanagersʹ perspective
, ǂa ǂcross-national comparison between two neighbouring North Mediterranean tourist destinations - Portorož and Opatija
, diplomsko delo visokošolskega strokovnega študija Organizacija in management delovnih procesov
, študija primera