Jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Leto izida: | 2005 |
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
Organizacija: | UM FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo |
UDK: | 664.1.012.7 |
COBISS: |
9221142
![]() |
ISSN: | 0921-3449 |
Št. ogledov: | 1821 |
Št. prenosov: | 72 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarne ključne besede: | kemijska procesna tehnika;sladkorna industrija;poraba vode;minimizacija;čistejša proizvodnja; |
URN: | URN:SI:UM: |
Strani: | str. 133-145 |
Letnik: | ǂVol. ǂ43 |
Zvezek: | ǂiss. ǂ2 |
Čas izdaje: | 2005 |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;sugar;molasses;glucose etc;;sladkor;melasa;glukoza itd;; |
ID: | 994345 |