| Jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2012 | 
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| UDK: | 634:547.972 | 
| COBISS: | 7220345   | 
| ISSN: | 0022-1147 | 
| Št. ogledov: | 1508 | 
| Št. prenosov: | 364 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |  | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | jagodičevje;polifenoli;divje sorte;kultivarji;fenoli;fenolne spojine;organske kisline;flavanoli;kakovost plodov;sladkorji; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano | 
| Strani: | str. C1064-C1070 | 
| Letnik: | ǂVol. ǂ77 | 
| Zvezek: | ǂIssue ǂ10 | 
| Čas izdaje: | 2012 | 
| DOI: | 10.1111/j.1750-3841.2012.02896.x | 
| ID: | 1032522 |