comparison of harvest timing versus technological approaches
Rocco Longo (Avtor), John W. Blackman (Avtor), Guillaume Antalick (Avtor), Peter J. Torley (Avtor), S. Y. Rogiers (Avtor), Leigh Schmidtke (Avtor)

Povzetek

Volatile and sensory profiling of Shiraz wine in response to alcohol management: comparison of harvest timing versus technological approaches

Ključne besede

specific weights analysis;polypropylene membrane;sensory descriptive analysis;sequential harvest;volatiles;wine alcohol-reduction;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UNG - Univerza v Novi Gorici
UDK: 663
COBISS: 5223419 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0963-9969
Št. ogledov: 2692
Št. prenosov: 0
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

URN: URN:SI:UNG
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 561-571
Zvezek: ǂVol. ǂ109
Čas izdaje: 2018
DOI: 10.1016/j.foodres.2018.04.057
ID: 10960260
Priporočena dela:
, comparison of harvest timing versus technological approaches
, effects on wine volatile and sensory profiles
, ǂa ǂsensory and chemical investigation
, diplomsko delo, univerzitetni študij