| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2014 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [J. Bizjak] |
| UDK: | 663.123:582.282.33:579.22/.24 |
| COBISS: |
4484216
|
| Št. ogledov: | 333 |
| Št. prenosov: | 72 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Applicabilitiy [i. e. applicability] of different methods for defining yeast vitality in a brewery |
| Sekundarne ključne besede: | brewing yeasts;Saccharomyces pastorianus;vitality;viability;fermentation;yeast storage;diacetil reduction;vitaltitration;acidification power; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Študij mikrobiologije |
| Strani: | XII, 51 f., [11] f. pril. |
| ID: | 11987719 |