| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2016 | 
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [V. M. Savinek] | 
| UDK: | 641.1:004.779 | 
| COBISS: | 4647544   | 
| Št. ogledov: | 366 | 
| Št. prenosov: | 77 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂThe ǂimpact of food composition databaseʼs choice on estimated dietary value of Slovenian traditional foods | 
| Sekundarne ključne besede: | traditional foods;meals;nutritional value;chemical composition;food composition databases;tools for nutrional assessment;EuroFIR;OPKP;USDA;Prodi; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | XII f., 91 str. | 
| ID: | 12012581 |