magistrsko delo
Eva Somrak (Avtor), Rajko Vidrih (Recenzent), Tatjana Košmerl (Mentor), Tjaša Jug (Komentor)

Povzetek

Optimizacija proizvodnje jabolčnega vina

Ključne besede

sadna vina;jabolčno vino;alkoholna fermentacija;jabolčni koncentrat;kvasovke;hrana za kvasovke;kemijska analiza;kakovost jabolčnega vina;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [E. Somrak]
UDK: 663.31:582.282.23:641.1
COBISS: 4372344 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 405
Št. prenosov: 125
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Optimization of cider production
Sekundarne ključne besede: fruit wines;apple wines;cider;alcoholic fermentation;apple concentrates;yeast strains;yeast nutrients;physico-chemical analysis;quality of apple wines;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XII, 65 f., [4] f. pril.
ID: 12014810