| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [D. Kristančič] |
| UDK: | 663.221:582.282.23:663.252.4:543.92 |
| COBISS: |
4685944
|
| Št. ogledov: | 255 |
| Št. prenosov: | 63 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂThe ǂinfluence of yeast nutrients on improvement of Rebula wine quality parameters |
| Sekundarne ključne besede: | Rebula;musts;wine yeasts;starter cultures;yeasts nutrients;alcoholic fermentation;wines;physicochemical properties;sensory properties; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XI, 51 f., [3] f. pril. |
| ID: | 12016951 |