diplomsko delo, univerzitetni študij
Mario Hercezi (Avtor), Veronika Abram (Recenzent), Nataša Poklar Ulrih (Mentor), Iztok Jože Košir (Komentor)

Povzetek

Antioksidativna učinkovitost ekstraktov hmelja različnega geografskega porekla in kultivarjev

Ključne besede

hmelj;listki;storžki;Humulus lupulos;fenolne spojine;alfa-kisline;beta-kisline;antioksidanti;antioksidativne lastnosti;DPPH;analiza sposobnosti redukcije;HPLC;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [M. Hercezi]
UDK: 633.791:547.56:577.1
COBISS: 4666232 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 315
Št. prenosov: 74
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Antioxidative characteristics of hop extracts of different geographical origins and different cultivars
Sekundarne ključne besede: hops;leaves;cones;Humulus lupulos;phenolic compounds;alpha-acids;beta-acids;antioxidants;antioxidative properties;DPPH;ferric reducing ability of plasma;HPLC;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XIII, 41 f., [27] f. pril.
ID: 12018987
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, comparison, changes and improvement of polyphenolic compounds during technological phases