| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2015 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | S. Levstek] |
| UDK: | 579.67:637.54:614.3 |
| COBISS: |
4611704
|
| Št. ogledov: | 300 |
| Št. prenosov: | 50 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Poultry consumers and meat handlers awareness and knowledge related to microbiological risk |
| Sekundarne ključne besede: | food safety;microbiological risk;poultry;pathogens;Campylobacter;campylobacteriosis;good housekeeping practices;good hygiene practices;consumers;meat handlers; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XI, 55 f., [9] f. pril. |
| ID: | 12018996 |