| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2015 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [T. Gorenc] | 
| UDK: | 579.67+579.24:547.9:637.514.5 | 
| COBISS: | 4530808   | 
| Št. ogledov: | 333 | 
| Št. prenosov: | 59 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Antimicrobial activity of Alpinia katsumadai extract in minced meat | 
| Sekundarne ključne besede: | pathogens;Escherichia coli;Listeria monocytogenes;Campylobacter jejuni;antimicrobial compounds;plant extracts;Alpinia katsumadai;EGKG;bacterial cocktail;antimicrobial activity;growth inhibition;minced meat;sensory properties; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | XIV, 56 f., [5] f. pril. | 
| ID: | 12019001 |