diplomsko delo, univerzitetni študij
Teja Gorenc (Avtor), Lea Demšar (Recenzent), Barbara Jeršek (Mentor)

Povzetek

Protimikrobna aktivnost ekstrakta Alpinia katsumadai v mletem mesu

Ključne besede

patogene bakterije;Escherichia coli;Listeria monocytogenes;Campylobacter jejuni;protimikrobne snovi;rastlinski ekstrakti;Alpinia katsumadai;EGKG;bakterijski koktail;protimikrobna aktivnost;inhibicija rasti;mleto meso;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [T. Gorenc]
UDK: 579.67+579.24:547.9:637.514.5
COBISS: 4530808 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 333
Št. prenosov: 59
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Antimicrobial activity of Alpinia katsumadai extract in minced meat
Sekundarne ključne besede: pathogens;Escherichia coli;Listeria monocytogenes;Campylobacter jejuni;antimicrobial compounds;plant extracts;Alpinia katsumadai;EGKG;bacterial cocktail;antimicrobial activity;growth inhibition;minced meat;sensory properties;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XIV, 56 f., [5] f. pril.
ID: 12019001