Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2015 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [T. Gorenc] |
UDK: | 579.67+579.24:547.9:637.514.5 |
COBISS: | 4530808 |
Št. ogledov: | 333 |
Št. prenosov: | 59 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Antimicrobial activity of Alpinia katsumadai extract in minced meat |
Sekundarne ključne besede: | pathogens;Escherichia coli;Listeria monocytogenes;Campylobacter jejuni;antimicrobial compounds;plant extracts;Alpinia katsumadai;EGKG;bacterial cocktail;antimicrobial activity;growth inhibition;minced meat;sensory properties; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XIV, 56 f., [5] f. pril. |
ID: | 12019001 |