| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2015 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [T. Gorenc] |
| UDK: | 579.67+579.24:547.9:637.514.5 |
| COBISS: |
4530808
|
| Št. ogledov: | 333 |
| Št. prenosov: | 59 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Antimicrobial activity of Alpinia katsumadai extract in minced meat |
| Sekundarne ključne besede: | pathogens;Escherichia coli;Listeria monocytogenes;Campylobacter jejuni;antimicrobial compounds;plant extracts;Alpinia katsumadai;EGKG;bacterial cocktail;antimicrobial activity;growth inhibition;minced meat;sensory properties; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XIV, 56 f., [5] f. pril. |
| ID: | 12019001 |