Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2014 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [M. Vovk] |
UDK: | 664.871:664.22/.25.022.3:543.92 |
COBISS: | 4385912 |
Št. ogledov: | 293 |
Št. prenosov: | 67 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂeffects of thickeners on rheological stability of pasteurized cream sauces |
Sekundarne ključne besede: | ready-to-eat meals;sauces;wine cream sauces;thickening agents;starch;wheat flour;modified corn starch;rice starch;sauce thickening;heat treatment;storage;sensory properties;rheological properties;viscosity;texture; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XIII, 53 f. |
ID: | 12019013 |