| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2014 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [M. Vovk] |
| UDK: | 664.871:664.22/.25.022.3:543.92 |
| COBISS: |
4385912
|
| Št. ogledov: | 293 |
| Št. prenosov: | 67 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂThe ǂeffects of thickeners on rheological stability of pasteurized cream sauces |
| Sekundarne ključne besede: | ready-to-eat meals;sauces;wine cream sauces;thickening agents;starch;wheat flour;modified corn starch;rice starch;sauce thickening;heat treatment;storage;sensory properties;rheological properties;viscosity;texture; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XIII, 53 f. |
| ID: | 12019013 |