diplomsko delo, univerzitetni študij
Mateja Vovk (Avtor), Blaž Cigić (Recenzent), Božidar Žlender (Mentor), Tomaž Polak (Komentor)

Povzetek

Vpliv zgoščevalcev na reološko stabilnost kremnih pasteriziranih omak

Ključne besede

gotove jedi;omake;vinske kremne omake;zgoščevalna sredstva;škrob;pšenična moka;modificiran koruzni škrob;rižev škrob;zgoščevanje omak;toplotna obdelava;skladiščenje;senzorične lastnosti;reološke lastnosti;viskoznost;tekstura;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [M. Vovk]
UDK: 664.871:664.22/.25.022.3:543.92
COBISS: 4385912 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 293
Št. prenosov: 67
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂeffects of thickeners on rheological stability of pasteurized cream sauces
Sekundarne ključne besede: ready-to-eat meals;sauces;wine cream sauces;thickening agents;starch;wheat flour;modified corn starch;rice starch;sauce thickening;heat treatment;storage;sensory properties;rheological properties;viscosity;texture;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XIII, 53 f.
ID: 12019013