| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2013 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [E. Grohar] | 
| UDK: | 637.354:636.3:543.61:579.67 | 
| COBISS: | 4249720   | 
| Št. ogledov: | 357 | 
| Št. prenosov: | 112 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Chemical and microbiological characteristics of autochthonous Slovenian sheep`s milk cheeses | 
| Sekundarne ključne besede: | cheeses;autochthonous Slovenian sheep`s milk cheeses;Karst ewe`s cheese;Bovški ewe`s cheese;Dolenjski ewe`s cheese;chemical composition;hard cheeses;full-fat cheeses;microbial communities;enterococci;lactobacilli;lactic acid bacteria;PCR-DGGE;relative similarity of strains; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | XIV, 81 f., [6] f. pril. | 
| ID: | 12021300 |