diplomsko delo, univerzitetni študij
Tanja Žbogar (Avtor), Barbara Jeršek (Recenzent), Božidar Žlender (Mentor)

Povzetek

Vpliv prekinjene hladne verige na senzorične lastnosti in obstojnost ohlajenih gotovih jedi

Ključne besede

gotove jedi;piščančji zrezek v gobovi omaki z rižem;testenine z mesno omako;čufte v paradižnikovi omaki s krompirjevim pirejem;obstojnost gotovih jedi;skladiščenje;senzorične lastnosti;mikrobiološka kakovost;prekinjena hladna veriga;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [T. Žbogar]
UDK: 641.52+664.91.03:621.798:579.24:543.92
COBISS: 4204152 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 280
Št. prenosov: 53
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂinfluence of cold chain interruption on sensory quality and shelf life of chilled ready-to-eat foods
Sekundarne ključne besede: ready-to-eat foods;chicken steak in mushroom sauce with rice;pasta with meat sauce;meat balls in tomato sauce with mashed potato;shelf life;storage;sensory properties;microbiological quality;cold chain interruption;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: IX, 46 f.
ID: 12021317