diplomsko delo, univerzitetni študij
Darja Janežič (Avtor), Barbara Jeršek (Recenzent), Božidar Žlender (Mentor)

Povzetek

Vpliv naravnih začimb in začimbnih ekstraktov na parametre kakovosti pasteriziranih gotovih jedi

Ključne besede

gotove jedi;pasterizirane gotove jedi;piščančji paprikaš;bograč;mleta rdeča paprika;ekstrakt rdeče paprike;senzorične lastnosti;kemijska sestava;obstojnost gotovih jedi;skladiščenje;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [BF, Oddelek za živilstvo]
UDK: 641.4/.5+664.8/.9.036.037:543.06:579.24
COBISS: 3217272 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 328
Št. prenosov: 71
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂinfluence of natural spices and spice extracts on quality parameters of ready-to-eat foods
Sekundarne ključne besede: ready-to-eat foods;pasteurizated ready-to-eat foods;chicken paprikash;bograc;red paprika;extract of red paprika;sensory properties;chemical composition;shelf life;storage;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: IX, 59 f.
ID: 12021381