Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2006 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
UDK: | 641.4/.5+664.8/.9.036.037:543.06:579.24 |
COBISS: | 3217272 |
Št. ogledov: | 328 |
Št. prenosov: | 71 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂinfluence of natural spices and spice extracts on quality parameters of ready-to-eat foods |
Sekundarne ključne besede: | ready-to-eat foods;pasteurizated ready-to-eat foods;chicken paprikash;bograc;red paprika;extract of red paprika;sensory properties;chemical composition;shelf life;storage; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Strani: | IX, 59 f. |
ID: | 12021381 |