| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2013 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [M. Gaber Žveplan] | 
| UDK: | 638.162:543.61:577.1 | 
| COBISS: | 4203896   | 
| Št. ogledov: | 316 | 
| Št. prenosov: | 62 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Antioxidant activity of Slovenian honey in relation with some physico-chemical parameters | 
| Sekundarne ključne besede: | honeys;botanical origin;physico-chemical properties;antioxidant activity;DPPH method;phenolics;water content;electrical conductivity;ash content;pH value;free acids;total acids;lactones;specific rotation;colour; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | X, 56 f., [4] f. pril. | 
| ID: | 12021318 |