Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2011 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [Š. Susman] |
UDK: | 638.162+664.162.7:543.2/.9 |
COBISS: | 3895416 |
Št. ogledov: | 1018 |
Št. prenosov: | 285 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Comparison of quality parameters to discriminate pure and adulterated honeys |
Sekundarne ključne besede: | honeys;adulterated honeys;glucose syrups;glucose-fructose syrups;invert syrups;water content;electrical conductivity;pH value;free adids;total acids;lactones;specific rotation;diastase number;hydroxymethylfurfural content;HMF; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 65 f., [5] f. pril. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;keeping;breeding and management of insects and other arthropods;gojenje žuželk in drugih členonožcev;čebelarstvo;čebelji proizvodi;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;sugar;molasses;glucose etc;;sladkor;melasa;glukoza itd;;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;chemical methods of analysis; |
ID: | 23573 |