| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2012 |
| Izvor: | Ljubljana |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [A. Knego] |
| UDK: | 638.162:664.8.03:543.2/.9 |
| COBISS: |
4049528
|
| Št. ogledov: | 1244 |
| Št. prenosov: | 218 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Influence of storage conditions on HMF content in honey |
| Sekundarne ključne besede: | honeys;HMF;storage;sensory properties;absorption spectrum;physicochemical properties;storage in light;storage in the dark; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | X, 61 f., [7] f. pril. |
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;keeping;breeding and management of insects and other arthropods;gojenje žuželk in drugih členonožcev;čebelarstvo;čebelji proizvodi;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;chemical methods of analysis; |
| ID: | 23628 |