Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2013 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [M. Gaber Žveplan] |
UDK: | 638.162:543.61:577.1 |
COBISS: | 4203896 |
Št. ogledov: | 316 |
Št. prenosov: | 62 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Antioxidant activity of Slovenian honey in relation with some physico-chemical parameters |
Sekundarne ključne besede: | honeys;botanical origin;physico-chemical properties;antioxidant activity;DPPH method;phenolics;water content;electrical conductivity;ash content;pH value;free acids;total acids;lactones;specific rotation;colour; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 56 f., [4] f. pril. |
ID: | 12021318 |