| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2012 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [D. Šumiga] |
| UDK: | 641.1:635.1/.8:634.1/.7:543.61 |
| COBISS: |
4160888
|
| Št. ogledov: | 262 |
| Št. prenosov: | 61 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Nutritional value of raw and thermally processed Slovenian vegetables and fruits |
| Sekundarne ključne besede: | vegetables;fruits;nutritional values;raw;cooked;energy values;chemical composition;food composition database; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XI, 82 f., [2] f. pril. |
| ID: | 12021332 |