| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2012 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [D. Šumiga] | 
| UDK: | 641.1:635.1/.8:634.1/.7:543.61 | 
| COBISS: | 4160888   | 
| Št. ogledov: | 262 | 
| Št. prenosov: | 61 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Nutritional value of raw and thermally processed Slovenian vegetables and fruits | 
| Sekundarne ključne besede: | vegetables;fruits;nutritional values;raw;cooked;energy values;chemical composition;food composition database; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | XI, 82 f., [2] f. pril. | 
| ID: | 12021332 |