diplomsko delo, univerzitetni študij
Tanja Fingušt (Avtor), Blaž Cigić (Recenzent), Lea Demšar (Mentor), Tomaž Polak (Komentor)

Povzetek

Vsebnost oksisterolov v jetrni pašteti z dodatkom koencima Q10, askorbinske kisline in [alfa]-tokoferola

Ključne besede

mesni izdelki;pašteta;funkcionalna živila;aditivi;antioksidanti;koencim Q10;askorbinska kislina;[alfa]-tokoferol;fizikalnokemijske lastnosti;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [T. Fingušt]
UDK: 637.52+664.934:641.1:543.9
COBISS: 4145272 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 203
Št. prenosov: 44
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Content of oxysterols in liver paté with coenzyme Q10, ascorbic acid and [alpha]-tocopherol
Sekundarne ključne besede: meat products;pates;functional foods;additives;antioxidants;coenzyme Q10;ascorbic acid;[alpha]-tocopherol;physicochemical properties;sensory properties;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 43 f., [1] f. pril.
ID: 12021335