Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2012 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [T. Fingušt] |
UDK: | 637.52+664.934:641.1:543.9 |
COBISS: | 4145272 |
Št. ogledov: | 203 |
Št. prenosov: | 44 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Content of oxysterols in liver paté with coenzyme Q10, ascorbic acid and [alpha]-tocopherol |
Sekundarne ključne besede: | meat products;pates;functional foods;additives;antioxidants;coenzyme Q10;ascorbic acid;[alpha]-tocopherol;physicochemical properties;sensory properties; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 43 f., [1] f. pril. |
ID: | 12021335 |