| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2012 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [T. Fingušt] |
| UDK: | 637.52+664.934:641.1:543.9 |
| COBISS: |
4145272
|
| Št. ogledov: | 203 |
| Št. prenosov: | 44 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Content of oxysterols in liver paté with coenzyme Q10, ascorbic acid and [alpha]-tocopherol |
| Sekundarne ključne besede: | meat products;pates;functional foods;additives;antioxidants;coenzyme Q10;ascorbic acid;[alpha]-tocopherol;physicochemical properties;sensory properties; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | X, 43 f., [1] f. pril. |
| ID: | 12021335 |