Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2012 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [B. Primožič] |
UDK: | 637.52+664.934:664.41 |
COBISS: | 4134008 |
Št. ogledov: | 303 |
Št. prenosov: | 93 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Acceptance of liver pate with reduced content of salt and sodium |
Sekundarne ključne besede: | meat products;pâté;liver pâté;nitrite salt;phosphates;reducing salt;color;texture;sensory properties; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | IX, 60 f. |
ID: | 12021336 |