Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2012 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [J. Kotnik] |
UDK: | 663.222(497.4 Dolenjska):543.92 |
COBISS: | 4115320 |
Št. ogledov: | 346 |
Št. prenosov: | 66 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Quality of cviček wine during 2002 and 2009 |
Sekundarne ključne besede: | wines;red wines;cviček PTP;wine quality;sensory properties;physical-chemical properties;sensory evaluation; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XII, 69 f., [9] f. pril. |
ID: | 12021338 |