| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2012 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [J. Kotnik] |
| UDK: | 663.222(497.4 Dolenjska):543.92 |
| COBISS: |
4115320
|
| Št. ogledov: | 346 |
| Št. prenosov: | 66 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Quality of cviček wine during 2002 and 2009 |
| Sekundarne ključne besede: | wines;red wines;cviček PTP;wine quality;sensory properties;physical-chemical properties;sensory evaluation; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XII, 69 f., [9] f. pril. |
| ID: | 12021338 |