diplomsko delo, univerzitetni študij
Jure Kotnik (Avtor), Rajko Vidrih (Recenzent), Mojmir Wondra (Mentor), Franc Čuš (Komentor)

Povzetek

Kakovost cvička v obdobju 2002 do 2009

Ključne besede

vino;rdeče vino;cviček PTP;kakovost vina;senzorične lastnosti;fizikalnokemijske lastnosti;senzorično ocenjevanje;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [J. Kotnik]
UDK: 663.222(497.4 Dolenjska):543.92
COBISS: 4115320 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 346
Št. prenosov: 66
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Quality of cviček wine during 2002 and 2009
Sekundarne ključne besede: wines;red wines;cviček PTP;wine quality;sensory properties;physical-chemical properties;sensory evaluation;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XII, 69 f., [9] f. pril.
ID: 12021338