| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2010 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [L. Brulc] |
| UDK: | 543.92:544.165:664.3 |
| COBISS: |
3807864
|
| Št. ogledov: | 314 |
| Št. prenosov: | 63 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Impact of vegetable oil on fat thickness on oral surface |
| Sekundarne ključne besede: | sensory analysis;analytical methods;physico-chemical properties of oil;vegetable oil;oil viscosity;density of oil;fluorescence methods;fat tickness;fat thickness on the oral cavity;tongue; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XV, 71 f., [8] f. pril. |
| ID: | 12021359 |