| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2006 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
| UDK: | 641.4/.5+664.8/.9.036.037:543.06:579.24 |
| COBISS: |
3217272
|
| Št. ogledov: | 328 |
| Št. prenosov: | 71 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂThe ǂinfluence of natural spices and spice extracts on quality parameters of ready-to-eat foods |
| Sekundarne ključne besede: | ready-to-eat foods;pasteurizated ready-to-eat foods;chicken paprikash;bograc;red paprika;extract of red paprika;sensory properties;chemical composition;shelf life;storage; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Strani: | IX, 59 f. |
| ID: | 12021381 |