diplomsko delo
Tina Žitnik (Avtor), Bogdan Perko (Recenzent), Andreja Čanžek Majhenič (Mentor), Petra Mohar Lorbeg (Komentor)

Povzetek

Opis in razvrstitev laktobacilov, osamljenih iz kraškega ovčjega sira

Ključne besede

mlečni izdelki;avtohtoni siri;kraški ovčji sir;mikroorganizmi;identifikacija;fenotipizacija;laktobacili;Lactobacillus paracasei;diplomske naloge;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [T. Žitnik]
UDK: 637.1:636.3:579(043.2)
COBISS: 3739016 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 284
Št. prenosov: 42
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Identification and classification of lactobacilli isolated from Karst ewe's cheese
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Odd. za zootehniko
Strani: XI, 52 f., [4] f. pril.
ID: 12322886