| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2016 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [T. Žitnik] | 
| UDK: | 637.1:636.3:579(043.2) | 
| COBISS: | 3739016   | 
| Št. ogledov: | 284 | 
| Št. prenosov: | 42 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Identification and classification of lactobacilli isolated from Karst ewe's cheese | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Odd. za zootehniko | 
| Strani: | XI, 52 f., [4] f. pril. | 
| ID: | 12322886 |